Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Muutoksia Lapin korkeakoulukirjaston palveluissa ja aukioloajoissa koronavirustilanteessa: Etusivu

Muutoksia Lapin korkeakoulukirjaston palveluissa ja aukioloajoissa koronavirustilanteessa (päivitetty 17.3.2020)

Lapin korkeakoulukirjasto suljettuna

18.3.-13.4.2020

 

Kirjaston kaikki toimipisteet ovat suljettuina 18.3.-13.4. valtioneuvoston linjauksen mukaisesti COVID-19 koronaviruspandemian johdosta.

Kirjaston omatoimikäyttö ei ole mahdollista, koska myös kampukset ovat suljettuina. Kirjaston aineistoa ei voi palauttaa kiinnioloaikana. Asiakkailla lainassa olevan aineiston eräpäivät siirretään, ja uusi eräpäivä on 15.4.2020. Myöhästymismaksuja tai noutamattomien varausten maksuja ei kerry asiakkaille kirjaston kiinnioloaikana.

Aikaisemmin tehdyt varaukset säilyvät järjestelmässä, mutta uusien varausten ja aineistopyyntöjen teko LUC-Finnassa on estetty. Varauksia ei käsitellä kirjaston kiinniolon aikana. Kirjastojen väliset aineistokuljetukset on peruttu. Kaukopalvelu on suljettu 18.3. alkaen.

Neuvontaa ja ohjausta tarjotaan chatissa ja sähköpostitse maanantaista perjantaihin klo 9-16.

Kirjaston tiedonhankinnan opetus siirretään verkko-opetukseksi toistaiseksi.

Lisätietoja:

Yliopistokirjasto: kirjasto(at)ulapland.fi

Kosmoskirjasto: kirjasto.kosmos(at)ulapland.fi

Minervakirjasto: kirjasto.minerva(at)ulapland.fi

Arktisen keskuksen kirjasto: library.ac(at)ulapland.fi

Lisätietoa kirjaston palveluista löytyy verkkosivuilta (https://lib.luc.fi/fi) sekä kirjaston korona-tilanteesta (https://lib.luc.fi/korona). Näitä kannattaa seurata mahdollisten tulevien muutosten vuoksi.