Skip to main content

Kirjat

LUC-Finna - Lapin korkeakoulukirjaston aineistot

LUC-Finnalla voi hakea kirjaston kirjoja, lehtiä, opinnäytteitä, tietokantoja ja e-aineistoja. LUC-Finna sisältää myös tiedot Varastokirjaston (Kuopio) aineistoista, joihin voi tehdä aineistopyyntöjä. LUC-Finna -opas

Muita kirjastotietokantoja

Tee kaukolainapyyntö

Katso kaukolainan hinta kirjaston hinnastosta.

LUC-Finnassa voi tehdä maksutta aineistopyynnön Varastokirjaston (Kuopio) saatavana oleviin kirjoihin. Varaukset noudetaan valitsemastasi Lapin korkeakoulukirjaston toimipisteestä. Katso ohje.

Hankintaehdotus

Puuttuuko kirjaston kokoelmista oman tutkimusalasi julkaisuja? 

E-kirjat

AlmaTalent, Edita, Kauppakamari, Ebook Central, Ebsco eBook ja DOAB -palveluiden e-kirjat näkyvät myös LUC-Finnassa. Lisää tietoa e-kirjoista.

Hakuteoksia

Open Access Books

Väitöskirjat

Tiedot Suomessa julkaistuista väitöskirjoista löytyvät Finna.fi:stä katso pikaopas. Väitöskirjojen kokotekstit löytyvät usein vapaasti verkosta yliopistojen julkaisuarkistoista.

Lapin yliopiston väitöskirjat löytyvät lisäksi LUC-Finnasta. Tai voit selata niitä Laudasta.

Etäkäyttö

  Avainmerkillä merkittyihin aineistoihin kirjaudutaan yliopiston ulkopuolelta henkilökohtaisilla ulapland-tunnuksilla, HakaLogin. HakaLogin logo  Aineistojen käyttöoikeudet

Hakutermit sanastoista

Kirjojen sisällönkuvailuun käytetään YSOn ja EKS:n asiasanoja. Käytä näitä termejä hakusanoina. Ulkomaisiin e-kirjoihin ei ole lisätty asiasanoja LUC-Finnassa.

Muita tietokantoja

Google Books

Google Book Search

Viitteet haltuun

 RefWorks logo

RefWorksin avulla voit:
- tehdä lähdeviittaukset tekstiin
- tehdä lähdeluettelon
- jakaa viitteitä muille