Skip to Main Content

Tietokantaoppaita

ProQuest -käyttölittymän kautta Lapin yliopistossa käytettävissä olevia tietokantoja

Art, Design & Architecture Collection

  • ARTbibliographies Modern
  • Art & Humanities Database
  • Design & Applied Arts Index
  • International bibliography of Art

Education Collection

  • ERIC (kasvatustieteet)
  • Education Database

Politics Collection

  • PAIS Index
  • Political Science Database
  • Policy File Index

Social Science Database
International Bibliography of the Social Sciences

Business Collection

  • ABI/Inform
  • Accounting & Tax & Banking Collection
  • Asian & European Business Collection
  • Business Market Research Collection

Sociology Collection

  • ASSIA Applied Social Sciences Index
  • Sosiology Database

Criminal Justice Database

Library and Information Science Database

Linguistics and Language Behavior Database

Published International Literature on Traumatic Stress

ProQuest-haku

  1. Voit valita yhtäaikaiseen hakuun useampia tietokantoja Databases-kohdasta
  2. Kirjoita kaksiosaiset hakusanat lainausmerkkeihin
  3. Kirjoita vaihtoehtoiset termit samaan hakuruutuun ja kirjoita sanojen väliin OR
  4. Hakusanan katkaisumerkki on *
  5. Yhdistä hakuruudut ANDillä
  6. Hakutulosta voi täsmentää kohdistamalla hakusanat asiasanakenttään, All subjects & Indexing.

ProQuest-haku: ensimmäisessä hakuruudussa: "social work", toisessa hakuruudussa: refugee* OR immigrant*, valittuna All subjects & indexing.

Hakutulos

  1. Artikkelin kaikki tiedot saa esiin artikkelin nimestä klikkaamalla, myös asiasanat
  2. Joissakin artikkeleissa on linkki kokotekstiin
  3. Jos artikkelista ei ole tässä tietokannassa kokotekstiä, voi kokotekstin saatavuuden tarkistaa Find-it -linkistä
  4. Voit rajata hakutulosta annetuilla vaihtoehdoilla, esim. julkaisun/lehden nimellä, Limit
  5. Subject-valikosta saa listan hakutuloksessa esiintyvistä asiasanoista, joilla voi myös rajata hakutulosta
  6. Voit siirtää viitteitä RefWorksiin save-toiminnolla ja valitsemalla sitten Citation export > RefWorks

ProQuest-hakutulos